Win een trouwfotoshoot

Win een Volledige trouwfoto- en videoshoot

Ter waarde van 4000 euro – ínclusief prachtig dik album van 30×30 met 40 pagina’s.

De trouwfotoshoot - 12 uur

Deze actie wordt je aangeboden door team van Shots by Charlotte – prachtige warme foto’s in een ongedwongen sfeer.

Win een trouwfotoshoot

De video coverage - 12 uur

De video wordt een prachtige herinnering van jullie dag, ook deze is 12 uur aanwezig en levert een prachtige video af op een liedje naar jullie keuze.

Het album

Natuurlijk hoort bij deze prijs een prachtig album waarbij kosten nog moeite worden gespaard: jullie krijgen een super dik album van 30×30 dat jullie hele lovestory verteld.

Win een trouwfotoshoot

FAQ

In de tweede helft van 2024 worden de winnaars bekend gemaakt. Mocht je dan al een fotograaf hebben? Dat is geen enkel probleem! Dan krijg je ons er ook gewoon bij op je bruiloft – paparazzi!

12 uur is in de regel genoeg om alles vast te leggen – van het klaarmaken in de ochtend tot jullie first dance. Maar mocht je écht nog langer willen dan kun je natuurlijk uren bijboeken.

Dat zou heel misschien kunnen gebeuren – maar dan regelen we fantastische collega’s waar wij het volste vertrouwen in hebben die wél tijd hebben die dag. Wij kennen echt veel goede fotograven, dus dat komt zeker goed!

Je krijgt zo af en toe wat tips voor jullie bruiloft en wat informatie over leveranciers die Suits & Veils graag aan jullie voorstelt.

Natuurlijk, je kunt op elk moment uitschrijven – maar we trekken de winnaar uit de lijst zoals die is op het moment van de loting.

Nee, de prijs is precies zoals die hier is beschreven en is niet inwisselbaar voor geld of andere services / spullen.

Iedereen wordt op de hoogte gesteld via de mailing lijst wie er gewonnen heeft, ook als je niet gewonnen hebt.