Van der Valk Nuland

Vanaf 6000
Tot 150 personen
Overnachten mogelijk
Nuland, Noord Brabant

Als je droomt van een trouwdag die zowel elegant als onvergetelijk is, dan is trouwen bij Van der Valk Nuland de perfecte keuze. Dit schilderachtige hotel, gelegen in de schaduw van het levendige 's-Hertogenbosch, biedt een betoverende combinatie van luxe, comfort en stijl, waardoor het een ideale locatie is voor zowel intieme als grootse bruiloften. Van de sierlijk ingerichte zalen tot de uitgestrekte, goed onderhouden tuinen, elke hoek van Van der Valk Nuland straalt een romantische sfeer uit die perfect aansluit bij uw speciale dag. Met een reputatie voor uitmuntende service en aandacht voor detail, is het team van Van der Valk Nuland toegewijd aan het creëren van een naadloze en gedenkwaardige ervaring voor elk bruidspaar. Laten we een diepere duik nemen in wat Van der Valk Nuland zo'n uitzonderlijke keuze maakt voor uw huwelijksviering.

 

Van der Valk Hotel Nuland biedt prachtig ingerichte zalen die kunnen worden getransformeerd om aan jullie unieke stijl en thema te voldoen. Van de intieme ambiance van kleinere zalen tot de grandeur van grotere ruimtes, elke zaal biedt een perfecte achtergrond voor jullie huwelijksdag. De zalen zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden flexibele opstellingen voor zowel ceremonies als recepties en feesten.

 

De culinaire ervaring in Van der Valk Hotel Nuland is een weerspiegeling van de luxe en kwaliteit die het hotel biedt. Het culinaire team, geleid door ervaren chefs, zorgt voor een onvergetelijke gastronomische ervaring. Het hotel biedt een breed scala aan diner opties, van elegante meergangenmenu's tot luxe buffetten en creatieve hapjes. Elk gerecht wordt bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten, en het menu kan worden aangepast aan specifieke dieetwensen of thema's van de bruiloft. De aangeboden cateringopties zijn ontworpen om zowel de smaakpapillen als het oog te verwennen, wat bijdraagt aan de algehele sfeer van jullie huwelijksviering.

 

Van der Valk Hotel Nuland biedt een uitmuntende evenementenplanning en ondersteuning voor jullie trouwdag. Hun toegewijde team van planners en coördinatoren werkt samen met jullie om elk aspect van de bruiloft te personaliseren. Ze bieden hulp bij het kiezen van thema’s, kleurenschema’s, en zorgen ervoor dat elk moment van jullie dag soepel verloopt. Deze grondige aanpak garandeert dat jullie bruiloft niet alleen prachtig, maar ook stressvrij is.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Van der Valk

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

 

Voor de ceremonie: 40 personen.

Diner: tot 65 personen.

Feest: tot 150 personen.

Dit is voor een normale bruiloft met normale ruimten, maar capaciteit tot 1000 personen is te regelen.

 

Binnen trouwen

Rolstoeltoegankelijk

Gratis parkeren

Goed bereikbaar

 

 

Barbecue

Shared dining

Buffet

Menu

A la carte

Walking diner

Private dining

Buiten eten

Image
Speerpunten
Overnachten
Super chique
Binnen trouwen
Iedereen kan blijven slapen
Heerlijk dineren
Rolstoeltoegankelijk
Gratis parkeren

 

Het hotel biedt aanzienlijke flexibiliteit in de indeling en decoratie van de zalen. Afhankelijk van jullie gastenaantal en voorkeuren, kunnen de ruimtes worden aangepast voor zowel intieme ceremonies als grotere feesten. Het hotel beschikt over een verscheidenheid aan decoratie-opties, die kunnen worden aangepast om elke zaal te transformeren in lijn met jullie visie en stijl.

 

Het hotel is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en gemak voor alle gasten. Ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid zorgen voor een zorgeloze ervaring voor de gasten. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen die gericht zijn op comfort en gemak, waardoor iedereen zich welkom en verzorgd voelt tijdens het verblijf.

 

Van der Valk Hotel Nuland biedt niet alleen een prachtige locatie voor de bruiloft, maar ook comfortabele en luxe overnachtingsmogelijkheden. Het hotel beschikt over een verscheidenheid aan kamers, waardoor alle gasten de mogelijkheid hebben om te blijven overnachten. Dit biedt het bruidspaar en de gasten het gemak van een verblijf op dezelfde locatie. Na een dag vol feestelijkheden kunnen jullie samen met jullie gasten de volgende ochtend genieten van een gezamenlijk en uitgebreid ontbijt. Dit zorgt voor een perfecte afsluiting van jullie huwelijksviering en een aangename start van jullie getrouwde leven.

 

Het hotel biedt een all-inclusive huwelijkservaring, van de ceremonie tot het feest. Deze aanpak zorgt ervoor dat jullie trouwdag soepel en zonder stress verloopt. Met de mogelijkheid om de gehele dag op één locatie door te brengen, inclusief voorbereidingen, ceremonie, receptie en feest, biedt Van der Valk Hotel Nuland een naadloze en complete ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Van der Valk Hotel Nuland is een ideale locatie voor jullie trouwdag, waar luxe, comfort en persoonlijke service centraal staan. Bezoek het hotel om zelf de charme en elegantie van deze bijzondere trouwlocatie te ervaren.

Rijksweg 25, 5391 LH Nuland