Pulitzer Amsterdam

Vanaf 11.000
Tot 150 personen
230 hotelkamers
Amsterdam, Noord Holland

Welkom bij Pulitzer Amsterdam, een locatie die niet alleen een adembenemende achtergrond biedt voor uw huwelijksdag, maar ook een rijke historie en moderne elegantie combineert. Gelegen in het hart van de historische grachtengordel van Amsterdam, biedt Pulitzer Amsterdam een mix van klassieke Amsterdamse architectuur en hedendaagse luxe. Deze blog neemt u mee door de verschillende facetten van deze prachtige trouwlocatie, van de officiële ceremoniemogelijkheden en elegante ruimtes tot de romantische overnachtingsmogelijkheden en uitgebreide diner- en feestopties. Ontdek hoe Pulitzer Amsterdam uw trouwdag kan transformeren in een evenement van ongeëvenaarde schoonheid en stijl.

 

Pulitzer Amsterdam, gelegen in het iconische hart van de historische grachtengordel, biedt een betoverende setting voor een onvergetelijke trouwdag. Deze unieke locatie, bestaande uit vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen, straalt een typisch Amsterdamse elegantie uit. Als officiële trouwlocatie van de stad Amsterdam, biedt het Pulitzer de mogelijkheid om zowel de ceremonie als de receptie in een prachtige en historische setting te organiseren. De keuze is aan het bruidspaar: een gracieuze ceremonie in het statige Saxenburg Huis of een intiemere setting in een van de charmante Copper Rooms. De exclusieve ingang aan de Keizersgracht en de mogelijkheid om per boot aan te komen via de Prinsengracht maken de ervaring extra speciaal en uniek​​.

 

Pulitzer Amsterdam beschikt over diverse elegante ruimtes die perfect zijn voor elk onderdeel van de bruiloft. De monumentale Saxenburgzaal, met zijn rijke geschiedenis en eigen ingang aan de Keizersgracht, is een idyllische plek voor een huwelijksceremonie. Voor een sfeervolle receptie of diner biedt de Tuinzaal, grenzend aan de binnentuinen, een serene ambiance. Daarnaast biedt de locatie de mogelijkheid voor een romantisch boottochtje door de grachten, wat een unieke ervaring toevoegt aan de bruiloft. Of je nu kiest voor een ceremonie, receptie of diner, Pulitzer Amsterdam combineert moeiteloos luxe en comfort, waardoor elke gelegenheid zowel stijlvol als onvergetelijk wordt​​.

Eigen Wijze biedt verschillende ruimtes en settings voor elk onderdeel van je bruiloft. Of je nu kiest voor een ceremonie in de natuur, een diner in de sfeervolle zaal, of een feest in een prachtig versierde tent, elke ruimte kan worden aangepast aan jouw wensen. Dit zorgt ervoor dat elke bruiloft uniek is en echt aanvoelt als een persoonlijk verhaal.

Daarnaast begrijpt het team van Eigen Wijze dat een bruiloft om meer gaat dan alleen de locatie. Ze werken samen met jou om elk detail, van de bloemarrangementen tot de muziekkeuze, af te stemmen op jouw persoonlijke stijl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de organisatie en je volledig kunt focussen op het genieten van je dag.

 

Pulitzer Amsterdam biedt een scala aan romantische bruidsarrangementen voor de huwelijksnacht. Met een keuze uit klassieke kamers, ruime Generous Kamers of luxueuze Suites, is er voor elk bruidspaar een perfecte optie. Deze kamers zijn niet alleen voorzien van alle comfort, maar ook van speciale verwennerijen zoals bloemen, champagne en andere heerlijkheden om de huwelijksnacht extra speciaal te maken. Het Pulitzer biedt de mogelijkheid om wakker te worden met een uitgebreid roomservice ontbijt en te genieten van een late check-out, waardoor bruidsparen hun eerste dag als getrouwd stel op een ontspannen en luxueuze manier kunnen beginnen​​.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Pulitzer Amsterdam

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

 

Voor de ceremonie: 100 personen.

Diner: tot 90 personen.

Feest: tot 150 personen.

 

Zowel binnen als buiten trouwen

Rolstoeltoegankelijk

Bruidssuite

Overnachten

 

Walking diner

Menu

A la carte

 

Gemiddeld vanaf 11.000 euro

Image
Speerpunten
Overnachten
Chique vibes
Binnen & buiten trouwen
Rolstoeltoegankelijk
Officiële trouwlocatie

 

Bij Pulitzer Amsterdam kunnen bruidsparen genieten van een uitgebreid aanbod aan diner- en feestmogelijkheden. De Copper Rooms, met uitzicht op de excentrieke Negen Straatjes, bieden een sfeervolle setting voor een intiem diner, terwijl de prachtige ruimtes aan de tuinen ideaal zijn voor een elegant diner. De trouwspecialisten van Pulitzer staan klaar om te helpen bij het samenstellen van een heerlijk menu, het zoeken naar de mooiste bloemen en het regelen van de perfecte decoratie. Voor het feest zijn er mogelijkheden om de avond op een spetterende manier af te sluiten, waarbij rekening wordt gehouden met de centrale locatie en de wensen van het bruidspaar. Pulitzer Amsterdam zet alles op alles om ervoor te zorgen dat het diner en het feest niet alleen heerlijk, maar ook onvergetelijk zijn​​.

 

Pulitzer Amsterdam biedt als officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam verschillende unieke ruimtes voor de huwelijksceremonie. Bruidsparen kunnen kiezen voor een statige ceremonie in het historische Saxenburghuis of voor een intiemere setting in de serene binnentuinen. Deze diverse locatie-opties bieden de mogelijkheid om het jawoord te geven op een manier die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van het bruidspaar. De elegante Saxenburg Room en inspirerende Saxenburg Galleries bieden een weelderige en stijlvolle setting voor de ceremonie, terwijl de aangrenzende binnentuinen een idyllische en romantische atmosfeer creëren voor een buitenhuwelijk​​.

 

De receptie- en feestmogelijkheden bij Pulitzer Amsterdam zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Van een elegante receptie in de Tuinzaal tot een spetterend feest, de trouwspecialisten van Pulitzer zorgen voor een schitterende taart, de favoriete champagne van het bruidspaar, en een onvergetelijke trouwdag. Bovendien biedt het hotel diverse opties voor het diner, waarbij bruidsparen kunnen genieten van een menu dat is samengesteld met de grootste zorg en aandacht voor detail. Voor het feest zijn er verschillende opties, waarbij Pulitzer Amsterdam rekening houdt met geluidsnormen vanwege de centrale locatie, terwijl er toch gezorgd wordt voor een memorabele avond​​.

Pulitzer Amsterdam staat synoniem voor een huwelijksviering waar geschiedenis, elegantie en exclusiviteit samenkomen. Met haar veelzijdige ceremonie- en receptieopties, luxe accommodatie, en de aandacht voor elk detail, biedt deze locatie een perfecte setting voor uw speciale dag. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in een historisch pand, een sfeervolle receptie in de binnentuinen, of een luxueuze huwelijksnacht in een van de stijlvolle kamers, Pulitzer Amsterdam maakt het mogelijk. We hopen dat deze verkenning van Pulitzer Amsterdam u heeft geïnspireerd en geholpen bij het plannen van uw ideale huwelijksdag. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Pulitzer Amsterdam en maak van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring.

Prinsengracht 323, 1016 GZ Amsterdam