Nomade Beach House

Vanaf 6500
Tot 400 personen
Geen hotel
Noordwijk, Zuid Holland

Trouwen aan zee is een droom voor veel paren, en Nomade Beach House in Noordwijk biedt de perfecte locatie om deze droom te verwezenlijken. Dit unieke strandpaviljoen, gelegen aan de prachtige Nederlandse kust, biedt een idyllische setting voor een huwelijksceremonie met de voeten in het zand en het geruis van de golven op de achtergrond.

Nomade Beach House onderscheidt zich door haar officiële status als trouwlocatie van de gemeente Noordwijk, waardoor het mogelijk is om het wettelijk huwelijk direct op het strand te voltrekken. Stel je voor: het ja-woord geven met een panoramisch uitzicht op de zee, waarbij de horizon een natuurlijke achtergrond vormt voor jullie speciale moment. Deze setting zorgt voor een onvergetelijke ervaring, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten.

De charme van het trouwen bij Nomade Beach House zit niet alleen in de prachtige locatie, maar ook in de sfeer die het paviljoen uitstraalt. De inrichting en ambiance van Nomade zijn doordrenkt met een ontspannen, warme 'beachy' sfeer. Dit zorgt voor een relaxte en gezellige dag, waarbij het bruidspaar en hun gasten zich direct thuis zullen voelen.

Het terras van het paviljoen biedt een adembenemend uitzicht op zee en is een fantastische plek voor zowel de ceremonie als voor het diner en het feest. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig feest, Nomade Beach House biedt de flexibiliteit om elk type bruiloft te accommoderen. Met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te feesten tot 00:30 uur, is er genoeg tijd om volop te genieten van de feestelijke dag.

Als je gaat trouwen op het strand bij Nomade Beach House, is de ceremonie met het uitzicht op de zee een ongeëvenaarde ervaring. Het zachte zand, het rustgevende geluid van de zee en het weidse uitzicht op de oceaan creëren een sfeer van pure romantiek en sereniteit. Stel je voor: jullie staan hand in hand, terwijl de zon langzaam in de zee zakt, en beloven elkaar eeuwige liefde in deze schilderachtige setting.

Voor paren die wensen te trouwen met alle elementen van een strandhuwelijk, maar met het comfort van een steviger ondergrond, biedt het terras van Nomade Beach House een prachtig alternatief. Het terras combineert het adembenemende uitzicht op de zee met de gemakken van een gestructureerde omgeving, waardoor het ideaal is voor elk type ceremonie.

Het team van Nomade Beach House staat klaar om elke trouwceremonie te personaliseren en af te stemmen op de wensen van het bruidspaar. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een grootse viering, elke bruiloft krijgt de aandacht en zorg die het verdient. De aandacht voor detail en de persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat jullie trouwdag precies wordt zoals jullie die voor ogen hebben.

Trouwen bij Nomade Beach House betekent je speciale dag doorbrengen in een ontspannen en warme omgeving. De locatie, bekend om zijn 'beachy' en relaxte sfeer, biedt een unieke ambiance die perfect past bij een ongedwongen en stijlvolle strandbruiloft. Deze sfeer draagt bij aan een gevoel van comfort en gezelligheid, waardoor jullie en jullie gasten zich direct thuis zullen voelen.

De inrichting van Nomade Beach House weerspiegelt een combinatie van elegantie en een ontspannen strandgevoel. Van het stijlvolle meubilair tot de zachte verlichting, elk element draagt bij aan de warme en uitnodigende atmosfeer. Het is een plaats waar stijl en comfort samenkomen, waardoor het de ideale setting is voor een bruiloft die zowel chic als informeel is.

Deze relaxte sfeer is ook terug te zien in de manier waarop het team van Nomade Beach House met jullie samenwerkt. Ze begrijpen het belang van een ontspannen aanpak bij het plannen van jullie trouwdag en streven ernaar om elk aspect van de ceremonie en viering soepel en stressvrij te laten verlopen. Hun toewijding aan het creëren van een warme en gastvrije omgeving betekent dat jullie je volledig kunnen concentreren op het genieten van jullie dag.

Daarnaast maakt de locatie van Nomade Beach House het de perfecte plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de kust. Het uitzicht op de zee en het geluid van de golven versterken de relaxte sfeer en voegen een extra dimensie toe aan jullie trouwdag. Het is een plek waar de natuur en comfort samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Nomade Beach House

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

Voor de ceremonie: 80 personen.

Diner: tot 400 personen.

Feest: tot 400 personen.

Zowel binnen als buiten trouwen

Rolstoeltoegankelijk

Locatie is in zijn geheel af te huren

Overdekt terras

 

Barbecue

Shared dining

Buffet

Menu

Buiten eten

Vanaf 6500  euro.

Image
Speerpunten
Aan het strand
Stedelijk
Binnen & buiten trouwen
Geheel af te huren
Barbecue
Rolstoeltoegankelijk

Bij Nomade Beach House trouwen is niet alleen een dag van romantiek en liefde, maar ook een gelegenheid voor een geweldig feest. Dit prachtige strandpaviljoen in Noordwijk biedt een perfecte setting voor een avondfeest dat net zo memorabel is als de ceremonie zelf. Met de opties voor zowel binnen- als buitenfeesten, kunnen jullie en jullie gasten dansen en vieren tot 00:30 uur, omringd door de prachtige achtergrond van de zee.

De feestmogelijkheden bij Nomade Beach House zijn veelzijdig en aanpasbaar, waardoor het ideaal is voor elk type bruiloft. Of je nu droomt van een intiem feest onder de sterren of een grootse binnenreceptie, de locatie biedt de perfecte ruimte voor jullie stijl. De beschikbare ruimtes, zowel binnen als buiten, zijn ingericht om een feestelijke en stijlvolle sfeer te creëren die past bij de ontspannen ambiance van het strand.

De aanwezigheid van een DJ booth, geluids- en lichtinstallaties bij Nomade Beach House betekent dat jullie alle benodigde middelen tot jullie beschikking hebben om een onvergetelijk feest te organiseren. Of jullie nu kiezen voor een live band of een DJ, de technische faciliteiten zijn perfect afgestemd om elk soort muziek te ondersteunen. Dit stelt jullie in staat om een persoonlijke draai aan het feest te geven, of het nu gaat om romantische ballades of swingende dansnummers.

Trouwen jullie liever in de stad? Op 45 minuutjes rijden vind je de beste trouwlocaties van Amsterdam.

Bij het trouwen bij Nomade Beach House hoort ook een onvergetelijke culinaire ervaring. Dit strandpaviljoen in Noordwijk biedt een scala aan diner opties, perfect voor het vieren van jullie liefde met heerlijke gerechten. Of je nu kiest voor een formeel diner, een ontspannen BBQ, of een uniek walking diner, de locatie zorgt voor een smaakvolle aanvulling op jullie trouwdag.

De mogelijkheid om buiten te dineren met uitzicht op de zee is wat Nomade Beach House echt bijzonder maakt. Stel je een avond voor met fijne gerechten, zachte zeewind en het geruis van de golven op de achtergrond. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde ambiance, perfect voor zowel een romantisch diner als een levendige groepsmaaltijd.

De diversiteit in culinaire mogelijkheden bij Nomade Beach House betekent dat er voor elk wat wils is. Van verse visgerechten, perfect voor een strandlocatie, tot een scala aan vegetarische opties, de keuken van Nomade kan elk menu personaliseren naar jullie smaak. De focus ligt op kwaliteit en versheid, met gerechten die zijn bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Naast het diner biedt de locatie ook uitgebreide barmogelijkheden, waaronder een breed assortiment aan wijnen, speciaalbieren en cocktails. Dit maakt het eenvoudig om de perfecte drankjes te kiezen die passen bij jullie maaltijd en de sfeer van de avond.

Trouwen bij Nomade Beach House biedt niet alleen een droomlocatie voor de ceremonie en het feest, maar ook een overvloed aan prachtige fotolocaties. Noordwijk aan Zee, met zijn adembenemende kustlijn, is de perfecte achtergrond voor trouwfoto's. De unieke combinatie van het strand, de duinen, en het schilderachtige strandpaviljoen creëert een divers palet aan fotomogelijkheden.

De voornaamste trekpleister voor bruidsparen is natuurlijk het strand zelf. Met de uitgestrekte zandvlakte, het kabbelende zeewater en de horizon op de achtergrond biedt het strand een romantische en natuurlijke setting voor foto's. Of het nu gaat om het vastleggen van intieme momenten tijdens de zonsondergang of om speelse foto's aan de waterkant, het strand van Noordwijk biedt eindeloze mogelijkheden.

Naast het strand zijn de duinen van Noordwijk een prachtige locatie voor foto's. De natuurlijke schoonheid en het glooiende landschap van de duinen bieden een contrast met het strand en zorgen voor een gevarieerd decor. De duinen zijn perfect voor het vastleggen van momenten van rust en reflectie, wat zorgt voor een unieke dimensie in jullie trouwalbum.

Nomade Beach House zelf, met zijn stijlvolle en relaxte uitstraling, dient ook als een prachtige fotolocatie. De inrichting en sfeer van het paviljoen, met zijn bohemien chic decor, bieden een charmante achtergrond voor zowel formele als informele foto's. Het is een plaats waar de schoonheid van het interieur samengaat met het natuurlijke licht van de kust, wat resulteert in warme en sfeervolle beelden.

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar nog meer diversiteit, biedt Noordwijk aan Zee ook andere fotogenieke locaties zoals de historische vuurtoren, schilderachtige boulevards en de kleurrijke bloemenvelden in de omgeving. Deze locaties voegen een romantisch Nederlands karakter toe aan de foto's en zijn ideaal voor bruidsparen die iets unieks zoeken.

Bij Nomade Beach House is niet alleen een keuze voor een prachtige locatie maar ook een keuze om duurzaam te trouwen. De locatie zet zich in voor duurzaamheid, waardoor jullie trouwdag niet alleen speciaal wordt, maar ook verantwoord en respectvol naar de omgeving. Dit streven naar duurzaamheid is een belangrijk aspect van de ervaring bij Nomade Beach House en draagt bij aan een positieve en toekomstgerichte trouwdag.

Een van de belangrijkste aspecten van de duurzaamheidsinspanningen bij Nomade Beach House is het gebruik van ledverlichting. Deze energie-efficiënte verlichtingsoptie vermindert niet alleen het energieverbruik, maar creëert ook een sfeervolle ambiance voor zowel de ceremonie als het feest. Deze aanpak benadrukt het belang van milieubewustzijn zonder in te leveren op stijl en sfeer.

Bovendien zet Nomade Beach House zich in voor het tegengaan van voedselverspilling en het verantwoord omgaan met afval. Door zorgvuldig te plannen en te werken met lokale leveranciers, streeft de locatie ernaar om de ecologische voetafdruk van jullie trouwdag te minimaliseren. Deze inzet voor duurzaamheid weerspiegelt de toewijding van Nomade Beach House aan zowel de planeet als aan het creëren van een bijzondere dag voor het bruidspaar.

Daarnaast houdt Nomade Beach House rekening met de natuurlijke omgeving van de kust. De locatie is zich bewust van de kwetsbaarheid van het strandecosysteem en neemt maatregelen om de natuurlijke schoonheid te behouden. Dit betekent dat jullie trouwdag niet alleen mooi is, maar ook een positieve bijdrage levert aan de omgeving.

Kortom, trouwen bij Nomade Beach House biedt een kans om jullie liefde te vieren op een manier die zowel mooi als duurzaam is. Het is een keuze voor een locatie die niet alleen zorgt voor een onvergetelijke dag, maar ook blijk geeft van respect voor het milieu en toewijding aan duurzaamheid​​​​​​​​​​.

Koningin Wilhelmina Boulevard 104, 2202 GW Noordwijk