Landgoed Heerlijkheid Marënwaerdt

Vanaf 7000
Tot 200 personen
Overnachten mogelijk
Beesd, Gelderland

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een plek waar geschiedenis en natuur samenkomen om een idyllische setting voor huwelijken te creëren. Gelegen in het hart van Nederland, in Beesd, biedt dit uitgestrekte familielandgoed een rijkdom aan natuurlijke schoonheid en architectonische pracht. Het landgoed, omarmd door weelderig groen en doorspekt met historische gebouwen, ademt een tijdloze elegantie uit.

Wanneer je gaat trouwen op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, word je meegenomen op een reis door de tijd. Elk pad en elke hoek onthult een deel van de boeiende geschiedenis van het landgoed, die teruggaat tot eeuwen geleden. Deze diepgewortelde historie zorgt voor een gevoel van continuïteit en verbondenheid, elementen die een bruiloft net dat beetje extra geven.

Bij Mariënwaerdt gaat het om de synergie tussen de natuur en de door de mens gemaakte schoonheid. De boomgaarden, velden en tuinen vormen een levendige achtergrond die elk seizoen iets unieks biedt. Of het nu de bloesem is in de lente, de rijke kleuren in de herfst, of het serene wit van de winter, de natuur speelt altijd een bepalende rol in het creëren van een magische sfeer.

Het landgoed is niet alleen een plaats van schoonheid, maar ook van rust en sereniteit. Het is een toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven, een plaats waar men kan ontsnappen en zich volledig kan onderdompelen in de vreugde en liefde van een bruiloft. Deze rustgevende sfeer draagt bij aan de intieme en persoonlijke ervaring die bruidsparen zoeken op hun speciale dag.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt staat voor een ervaring waarin liefde, geschiedenis en natuur samenkomen om een onvergetelijke dag te creëren. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en gekoesterd, niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor alle gasten die de eer hebben om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid.

Met historische gebouwen zoals 't Klooster en Het Grote Huis, biedt Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt een uniek decor voor jullie huwelijksdag. Of jullie nu voorkeur geven aan een elegante bruiloft in Franse stijl tussen de boomgaarden of een klassieke ceremonie in het sfeervolle Koetshuis, elk aspect van het landgoed straalt romantiek en geschiedenis uit. Het Koetshuis, de officiële trouwlocatie van het landgoed, biedt een prachtig uitzicht op Het Grote Huis en de omliggende natuur​​​​.

Op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn de mogelijkheden voor trouwlocaties bijna eindeloos, elk met een eigen karakter en charme. Het landgoed biedt een reeks van historische en sfeervolle plekken, van intieme hoekjes tot majestueuze zalen.

Het pronkstuk is ongetwijfeld het Koetshuis, een locatie die romantiek en klassieke elegantie ademt. Dit historische gebouw is de ideale setting voor een traditionele bruiloft, omgeven door het weelderige groen van het landgoed.

Voor degenen die een meer natuurlijke omgeving verkiezen, is er de optie om te trouwen in de boomgaard of in het schilderachtige Paardenweitje. Deze locaties bieden een unieke verbinding met de natuur, waardoor ze perfect zijn voor buitenbruiloften.

Daarnaast beschikt het landgoed over andere fascinerende locaties zoals de nieuwe Refter, de Jachtkamer, de Hooge Schuur, de Abtsbouwing en de Grote Hooiberg. Elke locatie heeft zijn eigen unieke uitstraling, van modern tot traditioneel, en biedt een scala aan mogelijkheden om een bruiloft precies zo vorm te geven als het bruidspaar voor ogen heeft.

Het bijzondere van trouwen op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is de veelzijdigheid en flexibiliteit. Elk paar kan een locatie vinden die perfect aansluit bij hun persoonlijke stijl en wensen. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een groots feest, elke locatie op het landgoed draagt bij aan een onvergetelijke en persoonlijke bruiloftservaring.

Deze diversiteit aan locaties zorgt ervoor dat elke bruiloft uniek is en perfect aansluit bij de individuele dromen en wensen van het bruidspaar. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is daarmee niet alleen een plaats van schoonheid, maar ook van persoonlijke en onvergetelijke momenten.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Mariënwaerdt

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

 

Voor de ceremonie: 50 personen.

Diner: tot 100 personen.

Feest: tot 200 personen.

 

Zowel binnen als buiten trouwen

Rolstoeltoegankelijk

Locatie is in zijn geheel af te huren

Gratis parkeren

 

Barbecue

Shared dining

Buffet

Menu

Image
Speerpunten
Officiële trouwlocatie
Op het platteland
Binnen & buiten trouwen
Geheel af te huren
Barbecue
Rolstoeltoegankelijk
Gratis parkeren

Het landgoed biedt bruidsparen de betoverende mogelijkheid om in de open lucht te trouwen, omgeven door de natuurlijke schoonheid van de Betuwe. Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft onder de majestueuze eeuwenoude beuken, met het kalme water van de parkvijver als achtergrondmuziek. Of kies voor een ceremonie in een van de boomgaarden, waar de bomen getuigen zijn van jullie liefde.

Deze buitenlocaties stralen een ongeëvenaarde romantiek en rust uit, waardoor jullie ceremonie een intieme en onvergetelijke ervaring wordt. Het geluid van zingende vogels en het zachte gefluister van de bomen zorgen voor een betoverende sfeer die perfect past bij de liefdevolle belofte die jullie aan elkaar doen. Buiten trouwen op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een droom die werkelijkheid wordt, omringd door de natuurlijke pracht van de Betuwe. Het is een moment dat jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren.

Op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is het culinaire aanbod een essentieel onderdeel van elke bruiloft. De keuken van het landgoed onderscheidt zich door het gebruik van verse, biologische producten, rechtstreeks van het landgoed zelf en uit de lokale omgeving. Dit zorgt niet alleen voor een uitzonderlijke smaak, maar ook voor een authentieke, landelijke ervaring.

De gerechten die geserveerd worden, zijn een reflectie van de rijke culinaire tradities van het gebied, gecombineerd met een moderne twist. Van verfijnde hapjes tot uitgebreide diners, elke maaltijd is zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van het bruidspaar te voldoen. Of het nu gaat om een elegante receptie of een gezellige, informele maaltijd, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bijzonder is ook de aandacht voor detail en presentatie. Elk gerecht wordt niet alleen met zorg bereid, maar ook op een manier gepresenteerd die het oog streelt. Dit draagt bij aan de algehele sfeer en ervaring van de bruiloft.

Het culinaire team werkt nauw samen met het bruidspaar om een menu samen te stellen dat niet alleen verrukt, maar ook perfect past bij de sfeer van de dag. Deze persoonlijke benadering verzekert dat elk aspect van de maaltijd bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt uitgebreide mogelijkheden voor styling en decoratie, waarmee jullie bruiloft een persoonlijk en uniek karakter krijgt. Dit omvat alles van elegante tafelinstellingen, sfeervolle verlichting, tot thematische decoraties die passen bij de omgeving van het landgoed. Het stylingteam werkt nauw samen met jullie om een droomsetting te creëren, of het nu gaat om een romantisch diner in de boomgaard, een chique ceremonie in 't Klooster, of een landelijke receptie in het Koetshuis. De mogelijkheden zijn divers en volledig aanpasbaar aan jullie wensen en de stijl van de bruiloft.

Bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt staat jullie droomdag centraal, en dat betekent dat flexibiliteit vanzelfsprekend is. Het ervaren team op het landgoed begrijpt dat elke bruiloft uniek is en dat jullie specifieke wensen en ideeën hebt. Daarom zijn ze bereid om elke stap van de weg met jullie samen te werken, zodat jullie dag precies zo wordt als jullie hebben gedroomd. Op het landgoed zijn diverse prachtige locaties beschikbaar voor verschillende momenten van jullie bruiloft. Of je nu kiest voor een ceremonie in de boomgaard, een receptie in de tuin, of een feest in het historische Koetshuis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je binnen- en buitenruimtes moeiteloos combineren om de perfecte setting te creëren die bij jullie visie past.

Een belangrijk aspect van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is de uitstekende toegankelijkheid en bereikbaarheid. Gelegen in het midden van Nederland, in Beesd, is het landgoed gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dit maakt het voor gasten uit alle hoeken van het land eenvoudig om de bruiloft bij te wonen.

Voor gasten die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het ruime parkeerterrein van het landgoed. Bovendien zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s, wat een extra gemak biedt voor gasten die duurzame vervoersopties gebruiken.

Daarnaast is er aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor mindervaliden. Hoewel er rekening gehouden moet worden met enkele (lage) drempels, kunnen mindervalide gasten tot aan de deur van de locaties worden afgezet. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen, zonder problemen kan deelnemen aan de festiviteiten.

Deze combinatie van goede bereikbaarheid en doordachte toegankelijkheid draagt bij aan het gemak en comfort van de gasten, en zorgt ervoor dat iedereen onbezorgd kan genieten van de bruiloft op dit prachtige landgoed​​​​.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vormt een paradijs voor fotografen, met een veelheid aan schilderachtige plekken die ideaal zijn om de speciale momenten van een bruiloft vast te leggen. De diversiteit van het landgoed, met zijn akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden, biedt een rijk en gevarieerd landschap voor trouwfoto's.

In de lente biedt de romantische bloesempracht van de appelbomen aan de Appeldijk een adembenemende achtergrond, ideaal voor het vastleggen van tedere momenten. De bloeiende boomgaarden voegen een laagje van natuurlijke schoonheid en kleur toe aan elke foto. In het najaar veranderen de vele notenbomen op het landgoed in een schilderachtig decor, perfect voor het vastleggen van de warme, gouden tinten van de herfst.

De historische gebouwen op het landgoed, zoals het Koetshuis en Het Grote Huis, bieden een elegante en statige achtergrond. Deze gebouwen stralen een gevoel van tijdloze schoonheid uit, wat bijdraagt aan de grandeur van de trouwfoto's.

Naast de natuurlijke en architectonische schoonheid, biedt het landgoed ook diverse sfeervolle binnenlocaties voor fotografie. Dit zorgt ervoor dat het bruidspaar en hun gasten altijd prachtige herinneringen kunnen vastleggen, ongeacht de weersomstandigheden.

Trouwen op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een beleving waar romantiek en natuur samenkomen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen, en toegewijde service, belooft het landgoed een huwelijksdag vol liefde, schoonheid en onvergetelijke momenten. Bezoek Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en ervaar zelf de betovering van deze schitterende trouwbestemming.

Oude Waag 21, 4153 RC Beesd