Huis te Eerbeek

Onbekend
Tot 120 personen
46 hotelkamers
Eerbeek, Gelderland

Wanneer het aankomt op het vinden van de perfecte locatie voor jullie droombruiloft, springt Landgoed Huis Te Eerbeek er onmiskenbaar uit. Gelegen in het betoverende landschap van Gelderland, aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, belichaamt dit landgoed een sprookjesachtige charme met zijn historische landhuis, koetshuis en moderne hotelvoorzieningen. Omgeven door weelderige tuinen en natuurlijke pracht, biedt Huis Te Eerbeek een romantische en serene achtergrond voor jullie speciale dag. Met een combinatie van rustieke elegantie, moderne gemakken en persoonlijke aanpassingen, staat dit landgoed garant voor een bruiloft die zowel betoverend als onvergetelijk is. Laten we de unieke aspecten en mogelijkheden van Huis Te Eerbeek ontdekken die het tot een droomlocatie voor jullie grote dag maken.

 

Landgoed Huis Te Eerbeek, gelegen in Gelderland en aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, is een sprookjesachtige locatie die een 14e-eeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw omvat. Het landgoed is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een perfecte combinatie van historische charme en natuurlijke schoonheid. Omgeven door prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en sierlijke vijvers, vormt het een unieke en betoverende achtergrond voor een huwelijksdag. De stijlvolle zalen met klassieke ornamenten en moderne visgraatvloeren versterken de elegante uitstraling van het landhuis, waardoor het een ideale setting is voor een romantische bruiloft​​.

 

Op Landgoed Huis Te Eerbeek zijn er meerdere prachtige locaties beschikbaar voor de huwelijksceremonie. De Weberzaal en de Serrezaal zijn twee van de zalen waar de plechtigheid kan plaatsvinden, elk met hun eigen unieke sfeer en inrichting. Bij mooi weer biedt het landgoed de mogelijkheid om de ceremonie buiten in de tuin te houden, waardoor bruidsparen kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het landgoed. Een bijzonder kenmerk is de holle boom in de tuin, die een schilderachtige plek biedt voor een toost na de ceremonie. Deze flexibele opties voor de ceremonie zorgen ervoor dat elk bruidspaar hun droomceremonie kan realiseren, of het nu binnen of buiten is​

Eigen Wijze biedt verschillende ruimtes en settings voor elk onderdeel van je bruiloft. Of je nu kiest voor een ceremonie in de natuur, een diner in de sfeervolle zaal, of een feest in een prachtig versierde tent, elke ruimte kan worden aangepast aan jouw wensen. Dit zorgt ervoor dat elke bruiloft uniek is en echt aanvoelt als een persoonlijk verhaal.

Daarnaast begrijpt het team van Eigen Wijze dat een bruiloft om meer gaat dan alleen de locatie. Ze werken samen met jou om elk detail, van de bloemarrangementen tot de muziekkeuze, af te stemmen op jouw persoonlijke stijl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de organisatie en je volledig kunt focussen op het genieten van je dag.

 

Het culinaire aanbod op Landgoed Huis Te Eerbeek is een essentieel onderdeel van de bruiloftservaring, waarbij elk huwelijksdiner verandert in een ware culinaire ontdekkingstocht. De keuzes variëren van uitgebreide dinerbuffetten, die een verscheidenheid aan smaken en gerechten bieden, tot elegante walking dinners, waarbij gasten kunnen genieten van een diversiteit aan gerechten terwijl ze zich mengen en socialiseren. Voor een meer formele ervaring zijn er geserveerde diners aan prachtig gedekte ovale tafels, waardoor een intieme en stijlvolle sfeer ontstaat. Voor degenen die een informele en gezellige setting prefereren, biedt het landgoed de optie van shared dining aan lange tafels in de tuin. Deze setting is ideaal voor zomerbruiloften en creëert een ontspannen en feestelijke sfeer. Deze veelzijdige en aanpasbare culinaire opties zorgen ervoor dat het diner een hoogtepunt wordt van de huwelijksdag, waarbij elke gast kan genieten van heerlijke en zorgvuldig bereide gerechten​​.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Huis te Eerbeek

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

 

Voor de ceremonie: 80 personen.

Diner: tot 80 personen.

Feest: tot 120 personen.

 

Zowel binnen als buiten trouwen

Rolstoeltoegankelijk

Locatie is in zijn geheel af te huren

Gratis parkeren

Overnachten

Bruidssuite

 

Barbecue

Shared dining

Buffet

Menu

Externe cateraar mogelijk

Foodtrucks

Private dining

Culinaire hoog niveau

Image
Speerpunten
Overnachten
Chicque vibes
Binnen & buiten trouwen
Geheel af te huren
Bruidssuite
Rolstoeltoegankelijk
Gratis parkeren

 

De feestavond op Landgoed Huis Te Eerbeek belooft een spectaculaire afsluiting te zijn van een onvergetelijke huwelijksdag. Het landgoed biedt voldoende ruimte voor een gezelschap tot 130 personen, waardoor het geschikt is voor zowel intieme als grootse vieringen. Binnen biedt het landgoed elegante zalen die perfect zijn voor dans en vermaak. Voor een unieke ervaring biedt het landgoed ook de optie om het feest buiten te vieren, bijvoorbeeld in een prachtige stretchtent. Deze optie is bijzonder aantrekkelijk voor zomerbruiloften, waarbij gasten kunnen dansen onder de sterren, omgeven door sfeervolle industriële lichtsnoeren en de prachtige achtergrond van het landgoed. Deze setting zorgt voor een romantische en magische sfeer, waarin herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Het landgoed biedt de perfecte combinatie van elegantie, romantiek en feestelijkheid, waardoor elk huwelijksfeest een waar sprookje wordt​​.

 

Na de opwinding en festiviteiten van de huwelijksdag biedt Landgoed Huis Te Eerbeek een perfecte ontsnapping voor het bruidspaar in de romantische bruidssuite. Deze suite, ontworpen voor luxe en comfort, is de ideale plek om na te genieten van de dag met een fles bubbels. Ook de gasten kunnen profiteren van de overnachtingsfaciliteiten op het landgoed. Met 46 vernieuwde hotelkamers in het nabijgelegen hotelgebouw, dat slechts een korte wandeling van het landhuis verwijderd is, biedt het landgoed gemak en comfort voor alle gasten. Deze overnachtingsmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen kan ontspannen en volledig kan genieten van het evenement, zonder zich zorgen te maken over de reis naar huis na het feest​​.

 

Landgoed Huis Te Eerbeek kenmerkt zich door een breed scala aan algemene faciliteiten, waardoor het een flexibele en aantrekkelijke locatie is voor diverse bruiloftsstijlen. De mogelijkheid om buiten te trouwen, in combinatie met de beschikbare buitenruimtes, maakt het landgoed ideaal voor ceremonies en recepties in de open lucht. Het landgoed is exclusief te huur, wat zorgt voor privacy en exclusiviteit. Verder draagt de aanwezigheid van gespecialiseerde in- en outdooractiviteiten bij aan het entertainment. Met faciliteiten zoals een terras, tuin, rolstoeltoegankelijkheid, en nabijgelegen hotelaccommodatie, is het landgoed perfect uitgerust om aan alle behoeften van het bruidspaar en hun gasten te voldoen​​.

 

Op Landgoed Huis Te Eerbeek kunnen bruidsparen profiteren van een breed scala aan culinaire opties, wat hen in staat stelt om hun bruiloft een persoonlijke smaak te geven. De locatie biedt niet alleen een traditionele barbecue, maar ook de trendy optie van foodtrucks, wat zorgt voor een unieke en ongedwongen eetervaring. Voor een meer op maat gemaakte culinaire ervaring kunnen bruidsparen kiezen voor eigen catering of een externe cateraar inzetten, waardoor ze volledige controle hebben over het menu. Daarnaast zorgt het gastronomisch restaurant op het landgoed voor een hoogwaardige eetbeleving, met mogelijkheden voor private dining die perfect zijn voor intieme en luxueuze maaltijden. Deze verscheidenheid aan culinaire opties verzekert dat elke maaltijd perfect past bij de unieke stijl en voorkeuren van het bruidspaar en hun gasten​​.

 

Landgoed Huis Te Eerbeek biedt uitgebreide entertainmentmogelijkheden om de bruiloft levendig en onvergetelijk te maken. Het landgoed verwelkomt bands en DJ's, waardoor het bruidspaar de vrijheid heeft om hun favoriete muziekstijl te kiezen. Met een plug & play installatie voor live muziek wordt het organiseren van een band of muzikant vereenvoudigd. Het feest kan doorgaan tot 01:00 uur binnen en tot 23:00 uur buiten, wat de mogelijkheid biedt voor zowel uitbundige als ingetogen feesten. De optie voor achtergrondmuziek buiten zorgt voor een sfeervolle ambiance, ideaal voor recepties of als achtergrond tijdens diners. Deze diverse entertainmentopties zorgen ervoor dat het bruidspaar een gepersonaliseerde en dynamische feestervaring kan creëren, afgestemd op hun specifieke wensen en voorkeuren​​.

Professor Weberlaan 1, 6961 LX Eerbeek