Centraal Ketelhuis Amersfoort

Vanaf 6000
Tot 250 personen
Geen hotel
Amersfoort, Utrecht

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is een opmerkelijke trouwlocatie die de industriële charme van Nederland's spoorwegbouwgeschiedenis belichaamt. Gelegen op de historische Wagenwerkplaats, waar decennialang treinen en wagons werden onderhouden, ademt deze locatie een rijke industriële geschiedenis. De authentieke details van dit erfgoed, zoals de originele buizenstelsels aan de wanden die dienst doen als kunstobjecten, en het gebruik van staal in de bar, zijn behouden en geïntegreerd in het hedendaagse interieur. Dit zorgt voor een unieke combinatie van rauwe industriële looks en een warme, romantische sfeer, perfect voor stellen die een bijzondere touch aan hun trouwdag willen geven​​​​.

 

Als officiële trouwlocatie biedt het Centraal Ketelhuis in Amersfoort een scala aan mogelijkheden om je trouwdag tot in de puntjes te personaliseren. De locatie kan exclusief worden afgehuurd, wat betekent dat bruidsparen de vrijheid hebben om hun ceremonie en receptie volledig naar eigen wens in te richten. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de lichte zaal of een groots feest op het ruime, zonnige terras, het Centraal Ketelhuis stelt alles in het werk om aan je verwachtingen te voldoen. Dit biedt de perfecte setting voor een industriële bruiloft, waarbij de combinatie van het Centraal Ketelhuis met het naastgelegen Oude Magazijn zorgt voor een naadloze ervaring van ceremonie tot feest​​​​.

 

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort onderscheidt zich niet alleen door zijn indrukwekkende interieur, maar ook door de aanwezigheid van een ruim en zonnig terras. Dit terras biedt een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats, wat zorgt voor een unieke achtergrond voor je trouwdag. Het ruime terras is ideaal voor een intieme receptie of als ontspannende uitbreiding van de binnenruimtes. Bruidsparen kunnen hier genieten van de zon en frisse lucht, terwijl ze omringd zijn door de rustieke charme van Amersfoort's industriële erfgoed. Dit maakt het Centraal Ketelhuis een ideale locatie voor bruidsparen die een mix zoeken van industriële stijl en openluchtromantiek​​​​.

 

Bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is elke bruiloft uniek, mede dankzij de uitgebreide evenementuitrusting en faciliteiten die de locatie biedt. De locatie is uitgerust met moderne voorzieningen zoals wifi, een hoogwaardige geluid- en lichtinstallatie, beamer en scherm, wat essentieel is voor het creëren van de juiste sfeer en voor het faciliteren van entertainment. Daarnaast zijn er verschillende decoratieve elementen beschikbaar, zoals een prieeltje, zaal- en tafeldecoratie, dansvloer en stoelhoezen, waardoor de ruimtes volledig naar eigen wens kunnen worden aangekleed. Deze voorzieningen dragen bij aan de veelzijdigheid van het Centraal Ketelhuis, waardoor het geschikt is voor zowel intieme als grootschalige bruiloften. Of je nu kiest voor een eenvoudige en elegante inrichting of voor een uitbundig gedecoreerde ruimte, het Centraal Ketelhuis biedt alle benodigde faciliteiten om je trouwdag onvergetelijk te maken​​.

Neem contact op met deze locatie

Heb je vragen, wil je een bezoek plannen of zou je graag een offerte willen ontvangen?

Contact met Centraal Ketelhuis Amersfoort

Of kies een van de volgende opties

Image link

Faciliteiten

Overzicht van faciliteiten op deze locatie

 

Voor de ceremonie: 200 personen.

Diner: tot 200 personen.

Feest: tot 250 personen.

 

Rolstoeltoegankelijk

Locatie is in zijn geheel af te huren

Gratis parkeren

Officiële trouwlocatie

 

Barbecue

Shared dining

Buffet

Menu

Walking diner

Buiten eten

 

Gemiddeld vanaf 6000 euro.

Image
Speerpunten
Officiële trouwlocatie
Industriële vibes
Binnen trouwen
Geheel af te huren
Barbecue
Rolstoeltoegankelijk
Gratis parkeren

 

Centraal Ketelhuis Amersfoort biedt een uitgebreid scala aan dinermogelijkheden, waardoor elk huwelijksdiner een culinaire belevenis wordt. Met opties die variëren van eigen dinercatering tot gespecialiseerde menu's zoals halal, kunnen bruidsparen een dinerervaring creëren die perfect aansluit bij hun smaak en die van hun gasten. Het is ook mogelijk om eigen taarten en (midnight-)snacks mee te brengen, wat bijdraagt aan de persoonlijke touch van de bruiloft. Buiten dineren behoort eveneens tot de mogelijkheden, wat een geweldige optie is voor bruiloften in de warmere maanden. Met keuzes als een buffet, menu, a la carte, walking diner, shared dining, dessertbuffet, hors d'oeuvres, bruidstaart, BBQ en zelfs een chocoladefontein, is er voor elk wat wils. Deze diversiteit in dineropties zorgt ervoor dat het Centraal Ketelhuis Amersfoort een locatie is waar zowel de smaakpapillen als de ogen van de gasten volop worden verwend​​.

 

Centraal Ketelhuis Amersfoort is meer dan alleen een trouwlocatie; het is een plaats waar elk detail van de bruiloft zorgvuldig en professioneel wordt behandeld. Als officiële trouwlocatie in Amersfoort biedt het een prachtige zaal en een zonnig terras, ideaal voor zowel de ceremonie als de receptie. De locatie biedt all-inclusive pakketten met eten en drinken, en er is mogelijkheid voor livemuziek. De combinatie met het naastgelegen Oude Magazijn zorgt voor een naadloze ervaring van de hele huwelijksdag. Bovendien kunnen bruidsparen gebruikmaken van het Centraal Ketelhuis en de Wagenwerkplaats voor unieke fotomomenten. Met een capaciteit van 10 tot 250 personen is deze locatie geschikt voor zowel intieme als grotere bruiloften. Dankzij de centrale ligging in Amersfoort en de nabijheid van accommodatieopties voor gasten die van ver komen, is het Centraal Ketelhuis Amersfoort een uiterst toegankelijke en veelzijdige trouwlocatie​​.

 

Centraal Ketelhuis Amersfoort geniet van een uitstekende ligging, die het een toegankelijke keuze maakt voor bruidsparen en hun gasten. Gelegen in het hart van Nederland, op het terrein van De Wagenwerkplaats, bevindt het zich in het midden van het land, wat bijdraagt aan de eenvoudige bereikbaarheid voor gasten uit verschillende delen van Nederland.

Centrale Locatie: Het Centraal Ketelhuis ligt op loopafstand van het station Amersfoort Centraal, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Dit maakt het een ideale locatie voor gasten die met de trein reizen.

Goede Bereikbaarheid per Auto: Voor gasten die met de auto komen, is de locatie ook zeer goed bereikbaar. Dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen zoals de A1 en A28, kunnen gasten gemakkelijk naar de locatie navigeren.

Ruime Parkeergelegenheid: Het Centraal Ketelhuis beschikt over een groot parkeerterrein, waar gasten gratis kunnen parkeren. Dit zorgt voor extra gemak, vooral voor gasten die van verder weg komen.

Nabijheid van Overnachtingsmogelijkheden: Voor gasten die van ver komen of na het feest willen overnachten, zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het Centraal Ketelhuis. Dit biedt gemak en flexibiliteit voor gasten die een langere reis hebben of die na de bruiloft niet direct naar huis willen rijden.

Soesterweg 320, 3812 BH Amersfoort